Testimonials van cursisten

Testimonials
van cursisten

Testimonials van cursisten

Dogs4suc6, een aanrader! 

Na de puppy- en pubercursus train ik nog met mijn ridgeback Lucy  bij Dogs4suc6. De trainingen zijn heel praktijkgericht en alles wordt op een positieve manier aangeleerd. Daarbij geven Ludo en Dieneke genoeg persoonlijke aandacht. Iedere les wordt met een parcourtje afgesloten, erg leuk! En niet onbelangrijk, ik kan merken dat mijn hond plezier heeft tijdens de training.

Annemarie & Lucy

Toen ik hoorde dat er plotseling een labradoodle pup voor mij beschikbaar was, heb ik direct contact opgenomen met Dieneke. Er was gelukkig nog plek bij de puppycursus van Dogs4Suc6 en ik kon vijf dagen nadat Tobie bij mij was komen wonen al starten. Tobie was de jongste van de groep met zijn 9 weken, maar toch waren we al welkom. Samen met Tobie heb ik in acht weken de puppycursus bij Dieneke afgerond. Dieneke is een kundige, enthousiaste trainster en staat altijd open voor vragen. Ik heb haar geregeld geappt met vragen over de opvoeding van de snel overprikkelde Tobie.

Als vervolg op de puppycursus hebben wij de pubercursus gevolgd. Hier leerden Tobie en ik ook Ludo kennen. Ook Ludo is een kundige, enthousiaste trainer. Tobie gaat altijd met plezier naar de trainingen. Als we de Dolderstraat nog niet in zijn, is hij al aan het piepen van enthousiasme. Tobie wordt bijna 2 jaar maar nog steeds trainen wij bij Dieneke en Ludo. Inmiddels volgen we al een hele tijd de ‘continue training voor de volwassen hond’. Een les waar de basiscommando’s worden herhaald en verfijnd, maar waar ook ruimte is voor het aanleren van leuke trucjes en behendigheid. Tobie en ik zijn nog lang niet klaar met trainen bij Dieneke en Ludo. We hebben er allebei enorm veel plezier en bovendien leren we nog elke les enorm veel bij. Ik zou daarom iedereen met een hond aanraden om trainingen te volgen bij Dogs4Suc6. Een grote bom van plezier voor jou en je hond!

Eline & Tobie

“Ik wil even onze instructeur een compliment geven. Ik heb bij aardig wat verschillende hondenscholen op les gezeten, maar Dieneke ik ben onder de indruk van jou. Duidelijke uitleg, je kunt precies aangeven wat beter kan en dat komt omdat je een scherpe observator bent. En dan nog enthousiasmerend en opbouwend. Wat mij betreft een dikke 10!!
Liesbeth Wieringa

  • Ik vind het superleuk wat Jerry allemaal heeft geleerd. Thuis hebben we veel plezier samen. Dank je wel voor jouw grote inzet.
  • Ik vond het ook heel fijn en ook het vertrouwen van en in Choco.
  • Guus en ik vonden het ook heel leuk. Hij is in huis weer wat speelser geworden. We gaan wel verder oefenen, maar op rustig tempo.
  • Fellow en ik hebben óók enorm genoten én veel geleerd !!
    Het was super leerzaam én gezellig👍
    Nogmaals dank, Dieneke, voor je prettige manier van lesgeven.
  • Bedankt voor de leuke lessen, wij hebben er veel aan gehad en vonden het leuk om mee te doen!
  • De puppycursus was leuk. De basiscursus daarna was eigenlijk nog leuker. En de continu training blijft verrassend en stimulerend. – Saskia & Bella
Uitspraken van cursisten

Oktober 2016, na enige jaren erover gedacht te hebben om een hond aan te schaffen is dan eindelijk het moment gekomen dat Saar (een ruwharige teckel van inmiddels 6 jaar) op ons pad is gekomen. Toen Saar bij ons kwam was ze door het dolle heen, het voelde voor beide kanten goed. Saar kwam bij een gezin vandaan waar ze weinig buiten haar eigen terrein kwam. Wij daarentegen wonen in het centrum waar veel verkeer en lawaai is. Saar had veel moeite met alle geluiden en alles wat langs haar kwam. Dit uitte ze door uit te vallen naar fietsers, brommers, scootmobiel-bestuurders en andere honden. Van het dagelijkse uitje naar het bos genoot Saar erg van en dat leverde weinig spanning op.

We besloten dat er hulp nodig was van een deskundige om met Saar op een goede manier over straat te kunnen zonder dat zij of andere mensen er nog last van zouden ondervinden. We kwamen in contact met Dieneke die, na een uitgebreide screening, vrij snel door had waar de knelpunten zaten. We zijn een intensieve training van een aantal weken ingegaan en zijn nu zover dat we met een gerust hart met Saar over straat kunnen.

Onze ervaring is dat Dieneke een talent heeft om de hond te lezen, maar ook heel goed ziet waar de eigenaar zelf nog een bijdrage kan leveren. Dit levert een mooi samenspel op tussen hond en baas om zo een goede vertrouwensband op te bouwen voor het leven. Dankjewel Dieneke.

Wendy Meijer

We kennen Dieneke als een trainster die er alles uit haalt wat erin zit. Zowel bij de hond als bij de baas. Want niet alleen de hond gaat op cursus maar het baasje natuurlijk net zo goed. Wat we daarin zeker ook geleerd hebben is dat het echt een wisselwerking is tussen hond en baas. Heeft de hond zijn dag niet dan merk je dat aan de baas. Maar heeft de baas zijn dag niet, dan merk je dat… Aan de hond!

Wij zijn de gelukkige baasjes van twee labradors. Axel (7) hebben wij 1,5 jaar geleden over genomen van zijn toenmalige baasje die hem niet meer de zorg en beweging kon bieden die hij nodig had. Een hele lieve hond waar we veel plezier van hebben. 2 dingen waar we mee worstelden was het reageren op andere honden en het eten van poep. We hebben met Dieneke en haar hond veel geoefend met Axel. In de buurt wandelen en trainen om hem te laten wennen aan de voor hem nieuwe omgeving en andere honden. Ook kregen we veel tips over het oefenen met leren loslopen in het bos of op de hei.

Het eten van poep was bij Axel een groot probleem. Hij at zichzelf echt ziek. Na veel trainen en oefenen adviseerde Dieneke ons om Axel een muilkorf om te doen. Het is niet leuk om te doen maar wat werkt het super! Nu zijn de wandelingen weer ontspannen en in het bos en op de hei is Axel helemaal in zijn element. Blijft bij ons en gaat niet meer op zoek naar poep maar gaat soms zelfs lekker spelen!

Youck is onze heerlijke puber van 10 maanden. Met Youck hebben we de basiscursus bij Dieneke gevolgd. We hebben dit als zeer prettig ervaren. Dieneke kijkt naar hoe een hond is in zijn geheel. Wat kan hij al aan en hoe reageert hij op alle info die binnen komt. Wat is het karakter van de hond en hoe kun je daar als baasje het beste op reageren. Youck vond het altijd een feestje om bij Dieneke te oefenen. De oefeningen zijn afwisselend en hebben een goede opbouw. Ook hierin kijkt Dieneke goed naar hond en baas en hun samenwerking.

Dieneke heeft een prettige manier van les geven. Straalt rust uit wat een goede weerslag heeft op de cursisten. Alle oefeningen worden goed uitgelegd en ook het huiswerk wat je mee krijgt is duidelijk en overzichtelijk! Van ons krijg je een ZEER GOED.

Marjon en Mareva Steehouwer