Puppycursus bij jou aan huis

3 privé lessen afgestemd op
jou met jouw pup 

Puppycursus bij jou thuis

 

Welkom op de puppy pagina van mijn website. Waarschijnlijk krijg je of heb je net een jonge hond/puppy.
Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst!    

Als je eenmaal in het bezit bent van zo’n lief en schattig pupje, besef je je ook dat kleine pupjes groot worden en dat je pupje dus nog veel moet leren om zich tot een lieve, sociale hond te ontpoppen. 

Ik ga jou daarbij de eerste tijd (maximaal 3 maanden) begeleiden, aan de hand van een voor jou en je pup op maat gesneden cursus. Ik ben dus gedurende de tijd dat de puppycursus duurt jouw persoonlijke puppycoach! Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende (fysieke) les, maar je kunt je vragen doorlopend (via de app e/o mail) aan mij stellen.

Waaruit bestaat de cursus   

De cursus bestaat uit 3 lessen van een uur bij jou thuis. In deze vertrouwde omgeving voor de pup gaan we oefeningen doen en wisselen we dit af met theoretische vragen die bij jou spelen. Hierbij kun je denken aan vragen over hoe maak ik mijn hond zindelijk; hoe leer ik hem alleen zijn; hoe kan ik hem leren zich op z’n gemak te voelen in de bench; hoe leer ik hem de halsband om te doen en lekker aan de riem te lopen enz. .   

Om de oefeningen in de praktijk af te wisselen met theorie vragen, geeft dit een hele fijne balans voor jouw pup. Namelijk, puppy’s kunnen zich nog geen uur lang concentreren en door afwisseling tussen praktijk en theorie haal je het uiterste uit je cursus.   

Wat kost de cursus   

De kosten voor de cursus bedragen € 217,00 als je in Wageningen woont. Woon je buiten Wageningen, dan komen er nog reiskosten bij.   

Inbegrepen   

  • De 3 lessen en de theoretische uitleg na afloop van de cursus op papier en/of digitaal
  • Online toegang tot de video’s met diverse spellen die je helpen je relatie optimaal te krijgen/houden met jouw puppy
  • Alle spellen zijn gemakkelijk te downloaden, leuk voor later!

Benieuwd naar deze puppytraining?
Geef je dan snel op via info@dogs4suc6.nl  

Of via onderstaande link