Over Simone

Over Simone

Over Simone

Van jongs af aan is bezig zijn met dieren mijn passie. Gelukkig heb ik hiervan ook mijn werk kunnen maken en ben ik sinds 2017 werkzaam in de dierenartsenpraktijk in Renkum als paraveterinair. En dat is super leuk, gevarieerd werk. Ik verdiep me graag verder in alles wat met honden te maken heeft: op medisch gebied, maar ook voeding, gedrag en vachtverzorging.

Ik woon samen met Ludo, onze twee katten en Popo, onze poedel die samen met mij af en toe in de lessen komt helpen.
Popo en ik zorgen bij de puppy-cursus voor de socialisatie aan een volwassen hond (Popo). In deze oefening zitten veel leermomenten voor de pups. Zo kunnen ze de geur opnemen, maar ook rustig blijven bij het passeren van Popo.
Vanwege mijn werk als paraveterinair boots ik tijdens een van de puppy-lessen ook nog een dierenarts bezoek na. Eén voor één komen de puppy’s bij mij op de behandeltafel en wordt de pup op een heel positieve wijze bekend gemaakt met aanraken door ‘een vreemde’.
Ook bij de jonge honden (pubers) kom je mij met Popo weer tegen!

Ondanks dat Popo al volwassen, sociaal en gehoorzaam is blijf ik altijd met hem oefenen en zijn we geregeld te vinden in de lessen die Dieneke en Ludo geven. Niet alleen omdat het nuttig is, maar ook omdat ik het geweldig vind om samen met mijn hond bezig te zijn. Naast de lessen beoefenen we behendigheid, maar ook fietsen, suppen, survival runs, trimmen en “gewoon” lange wandelingen doen we graag.

Samen actief zijn

Samen ontdekken

Samen genieten