Over het sup-team

Over het sup-team

Alle sup-instructeurs zijn gecertificeerd en stellen zich hier graag even aan je voor.

Dieneke Hollmann
Ik ben mijn hele leven al zeer sportief aangelegd. Welke sport ik ook beoefen (of heb beoefend), ik doe het met passie, enthousiasme en een innerlijke drive. Ook op het water kan ik enorm genieten van sportief bezig zijn en ik wilde daarbij graag onze honden betrekken.
Zodoende kwam ik uit op het Stand Up Paddle met onze eigen honden Doeko en Pjotr.

Graag wil ik ook andere mensen/hondeneigenaren deze geweldige fantastische ervaring met hun hond meegeven. Zodoende ben ik, samen met het sup-team, de opleiding gaan volgen om mijn supkennis aan anderen hondeneigenaren over te brengen.

In het sup-team heeft iedereen zijn eigen rol/kwaliteiten. Mijn kwaliteit is uiteraard het zorgen voor veiligheid en vertrouwen van jouw hond. Immers het belang van jouw hond staat bij mij voorop! Ik ben dan ook bij iedere suples aanwezig.
We vormen met z’n allen een geweldig (sup-)team. Je zult aan het einde van de les dan ook naar huis gaan met een geweldige ervaring samen met je hond en terug kunnen kijken op een bijzondere leuke en leerzame dag.

Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even bij Over Dieneke.

Jessica Bink
Mijn hele leven staat al in het teken van dieren en honden in het bijzonder.
Samen met mijn vrouw Dieneke Hollmann woon ik in Wageningen. Wij zijn de trotse eigenaren van onze honden Pjotr en Doeko.

Bij de hondenschool Omegadogs heb ik ervaring opgedaan in het trainen van honden. Daarnaast deed ik daar voor de puppycursus de socialisatie als brandweervrouw.
In de coronatijd heb ik Dieneke geholpen bij de agility onderdelen tijdens de trainingen.

Ik heb jarenlang in Winsum aan het water gewoond. Je zag mij na schooltijd altijd varen in een bootje langs de oevers om op zoek te gaan naar allerlei dieren aan de waterkant. Vandaag de dag ben ik nog steeds aan de waterkant te vinden, maar nu samen met mijn fototoestel.

Door al mijn passies, fotograferen, op het water zijn en honden te koppelen, ontstaat SUPpen met je hond. Dus ben ik samen met het sup-team de opleiding gaan volgen tot sup-instructeur en kan ik mijn passie blijven volgen en mijn enthousiasme overbrengen op anderen.
Veelal zul je mij ook zien met de camera in de hand om jouw sup ervaring vast te leggen.

Joan Jansen
Ik ben letterlijk opgegroeid met honden (en een kat, cavia’s, vogels en tamme ratjes). Hoe kan het ook anders als Dieneke Hollmann je moeder is!
Ik woon samen met mijn vriend Jair in Rhenen en zijn we de trotse eigenaar van onze grote liefde Coco. Zij komt uit een asiel in Amerika. Toen we nog in Amerika woonde hebben we haar geadopteerd. Coco vindt het niet fijn om alleen thuis te moeten blijven, maar inmiddels hebben we haar dit wel aangeleerd.

Als klein kind intrigeerde mij het water al. Ik kon nog maar net lopen en dook zonder angst het zwembad al in (met zwembandjes natuurlijk!). Zwemmen in open water vind ik nog steeds geweldig.
Helaas vindt Coco zwemmen niet echt heel erg fijn, maar bij mij voor op de sup zitten en/of liggen vindt ze fantastisch! Zodoende gaat ze bijna altijd mee als we gaan suppen.
Coco wordt ook vaak ingezet bij cursisten die willen suppen met hun hond, maar waarvan de hond het nog wat spannend vindt. Zo kunnen deze cursisten toch even het gevoel krijgen hoe het suppen gaat met een hond op je board.

Mijn plezier om met Coco samen bezig te zijn op het water vond ik in het suppen. Door de opleiding te volgen tot sup-instructeur kan ik nu ook andere mensen enthousiasmeren en begeleiden om te gaan suppen met hun hond (ook al is de hond niet dol op zwemmen).

Liesbeth van der Geest

Ik ben niet opgegroeid met honden maar sinds wij in 2005 onze eerste Witte herder kregen heb ik veel cursussen gevolgd bij diverse hondenscholen. Van basis cursussen, vervolgcursussen tot aan trainingen met een reactieve hond. Veel gelezen over verschillende methodieken. Theorie, praktijklessen en gedurende de jaren nieuwe inzichten gekregen. Zolang ik een hond heb zal ik altijd blijven trainen en blijven leren. Mijn motto is dat niet mijn hond de training nodig heeft, maar ik om hem beter te kunnen begeleiden.

 Van jongs af aan ben ik in en op het water. Wedstrijdzwemmen, surfen en zeilen. Het water heeft voor mij een enorme aantrekkingskracht in de stilte en haar kracht.

Het was superleuk om samen met Dieneke, Jessica en Joan ons sup certificaat te halen.

 Suppen met je hond is niet alleen leuk maar het versterkt de band met je hond. Het maakt niet uit of je hond groot of klein is. Mijn Witte herder Horton is groot en weegt 45 kilo en samen gaan we het avontuur aan.